10 beste passordbehandlere i 2024 (gratis og betalt) - TargetTrend (2024)

Passord er nøklene til nettverdenen, og når du oppretter og bruker så mange daglig, så har du det bedre med en passordbehandler.

En passordbehandler gjør det enklere å generere sikre passord ved å bruke riktig utformede algoritmer. Deretter gjør det ting enklere ved å sikre alle passordene dine på ett sted, i tillegg til å hjelpe deg med å fylle inn påloggingsdetaljene dine på de riktige nettstedene.

Det er både gratis og betalte passordbehandlere der ute, og hver kommer med sine fordeler og ulemper. Så dette innlegget utforsker de 10 beste tilbudene for å hjelpe deg med å ta det riktige valget.

Tips for å velge en passordbehandling

Følgende tips kan være nyttige når du velger den beste passordbehandleren for dine behov.

  • Sikkerhet Egenskaper: Passordadministrasjon handler om sikkerhet. Så du bør se etter sterk kryptering av passordene og filene dine, for eksempel AES-256 eller lignende. Vurder også tredjepartssertifiseringer eller sikkerhetsrevisjoner for å få en bedre ide om selskapets dedikasjon til sikkerhet.
  • Brukervennlighet: Fra grensesnittet til nyttige funksjoner, en god passordbehandler skal være enkel å bruke, og inkludere en passordgenerator av god kvalitet, passordstyrkemåler, passorddelingsfunksjoner og en sikker plassering for andre sensitive data.
  • Sikkerhetskopiering og gjenoppretting: Denne funksjonen er viktig i tilfelle du glemmer hovedpassordet ditt. Så velg en passordbehandler som tilbyr deg et sikkert sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsalternativ.
  • MFA- eller 2FA-støtte: Multifaktorautentisering og tofaktorautentisering refererer begge til bruk av mer enn ett identifikasjonsmiddel for å logge på nettkontoer. Derfor øker de sikkerheten til nettkontoene dine. Så se etter en passordbehandler som støtter dem.
  • Kompatibilitet på tvers av plattformer: En god passordbehandler vil også fungere på tvers av plattformer, som Android, iOS, Windows og så videre.

Beste passordledere

RangNavnHøydepunkterCloud StoragePrisNettsted
1.1PasswordBeste samletJa$ 2.99 / m1password.com
2.NordpassBrukervennligJafreemiumnordpass.com
3.BitwardenOpen-sourceJafreemiumbitwarden.com
4.DashlaneTopp brukeropplevelseJa$ 3.33 / mdashlane.com
5.RoboformLett å brukeJafreemiumroboform.com
6.KeeperBedriftsløsningJa$ 2.92 / mkeepersecurity.com
7.AviraSikkerhetskompetanseJafreemiumavira.com
8.PassvaktRobust og påliteligJafreemiumpasswarden.com
9.KeePassLett FOSSStøttesGratiskeepass.info
10.EnpassFrakoblet lagringStøttesfreemiumenpass.io

1. 1Password

Best For: Overordnede funksjoner

Egenskaper:

  • Enkel og lett å bruke
  • Flott for enkeltpersoner, familier og firmaer
  • Sikkerhetssystem verifisert av eksperter
  • Innebygd risikodeteksjon
  • Inkluderer skylagring

Støttede plattformer: Linux, Windows, iOS, macOS, Android, Chrome, Firefox

2FA: Ja

Pris: Fra $ 2.99 per måned

Gratis prøveperiode: 14 dager

100,000Password er pålitelig av over 1 XNUMX bedrifter, og er en velprøvd og pålitelig passordbehandling som er tilgjengelig for enkeltpersoner, familier, små team og bedriftskunder.

Alle kontoer kommer med sikker skylagring som lar deg lagre passord og andre sensitive data enkelt og sikkert. Det er ingen grenser for antall elementer du kan lagre, og systemet fungerer på de fleste plattformer, inkludert Linux, Windows, iOS, macOS, Android, etc.

Individuelle kontoer får imidlertid 1 GB skylagring for $2.99 per måned, mens familiekontoer koster $4.99 for 5 familiemedlemmer og inkluderer 1GB per bruker. Lag koster $19.95 per måned for opptil 10 brukere, mens forretningsplaner inkluderer 5 GB per bruker og koster $7.99 per måned.

Ytterligere funksjoner inkluderer deling, hvelvorganisering, 24/7-støtte og mange sikkerhetstjenester som reisemodus og kompromittert dataovervåking.

2 Nord Pass

Best For: Brukervennlig grensesnitt

Egenskaper:

  • Genererer sterke passord
  • Enkel passorddeling
  • Sikkert hvelv for kredittkort og dokumenter
  • Overvåking av databrudd

Støttede plattformer: Android, iOS, Windows, Linux, macOS, Firefox, Chrome, Safari, Opera

2FA: Ja

Pris: Freemium, $2.39 per måned singel eller $3.69 for familie

Gratis prøveperiode: 30 dager

Med et brukervennlig grensesnitt som gjør det både enkelt å bruke for nybegynnere, samtidig som det tilbyr en rekke kraftige funksjoner, Nordpass er en populær passordbehandler med over 4,000 bedriftskunder og nesten 4 millioner private brukere over hele verden.

Den tilbyr automatisk passordgenerering, lagring, autofyll og deling. Den tilbyr også lagring av sensitiv informasjon, samt en overvåkingstjeneste for datainnbrudd, som lar deg vite om informasjonen din har blitt lekket på nettet.

NordPass er en freemium-tjeneste med to premiumplaner for private brukere. Gratisplanen inkluderer automatisk lagring og autofyll, samt sikker lagring av notater og kredittkortinformasjon. En enkeltbrukerlisens koster $2.39 per måned, mens familieplanen med 6 premiumkontoer koster $3.69 per måned.

3. Bitwarden

Best For: Åpen kildekode, ubegrenset bruk

Egenskaper:

  • Åpen kildekode passordbehandling
  • Ubegrenset passord og ubegrenset antall enheter
  • Generer, lagre og fyll ut passord
  • Del enkelt med andre

Støttede plattformer: Windows, macOS, Linux, iOS, Android, Edge, Opera, Firefox, Chrome, Safari

2FA: Ja

Pris: Freemium, $10 per år for en enkelt bruker, $3.33 per måned for Family

Gratis prøveperiode: 7 dager

Bitwarden kombinerer åpen kildekode med sin dedikasjon til sikkerhet og brukervennlighet. Den brukes av millioner av brukere og inkluderer 2FA, brukernavn- og passordgeneratorer og gratis deling.

Bitwarden lar deg lagre ubegrensede passord på ubegrensede enheter, inkludert sensitive data på både gratis- og premiumplanene. Du kan ytterligere få tilgang til dataene gjennom nettlesere, mobil- og skrivebordsapper på over 50 språk.

Bortsett fra gratisplanen, tilbyr Bitwarden en enkeltbrukerplan for $ 10 per år, som er mindre enn en dollar per måned. Dette inkluderer sikkerhetsrapporter, nødtilgang og prioritert støtte.

For familier er det en $3.33 per måned plan for opptil 6 premium-kontoer og ekstra funksjoner. Bedriftskontoer er også tilgjengelige fra $3 per måned per bruker.

4. Dashlane

Best For: Design og brukeropplevelse

Egenskaper:

  • Sikkerhet med god brukeropplevelse
  • Ubegrenset antall enheter, passord og passord
  • Inkluderer VPN for WiFi-beskyttelse
  • Sanntids phishing-varsler

Støttede plattformer: iOS, Android, Windows, Linux, Edge, Chrome, Firefox, Safari

2FA: Ja

Pris: $ 3.33 per måned

Gratis prøveperiode: 30 dager

Setter du pris på både sikkerhet og estetikk, så kan Dashlane være verdt en nærmere titt. Denne passordbehandleren inkluderer en digital lommebok-funksjon og til og med VPN-tilgang på en enkel og brukervennlig måte som gjør den flott for brukere på alle tekniske nivåer.

Dashlane bruker et patentert krypteringssystem, det tilbyr 1-klikks passord og skjemautfylling, passordgenerering, deling og overvåkingstjenester for mørk nett.

Tjenesten har for tiden over 15 millioner brukere over hele verden og tilbød tidligere en gratis plan, men ikke flere. Du kan fortsatt prøve premiumplanen deres gratis i 30 dager eller i ett helt år hvis du er student. Premium-planen inkluderer kryptert skylagring, mørk nettovervåking, 2-faktor autentisering, live support og mye mer.

5.Roboform

Best For: Enkel å bruke

Egenskaper:

  • Enkel å installere og bruke
  • Fungerer på alle enheter og nettlesere
  • Har AES 256-kryptering
  • Gjenopprett hovedpassord

Støttede plattformer: Android, iOS, Edge, Safari, macOS, Chrome

2FA: Ja

Pris: Freemium

Gratis prøveperiode: 14 dager

Roboform er en allsidig og brukervennlig passordbehandler. Du kan bruke den til å lagre og administrere ubegrensede passord, fylle ut nettskjemaer, logge på Windows-applikasjoner, administrere bokmerkene dine og mye mer.

Du kan få Roboform for nesten alle plattformer, inkludert Windows, Edge-nettleseren, Chrome-nettleseren, Android og så videre.

Den grunnleggende appen er gratis for ubegrenset passordadministrasjon. Premium-planer starter på $1.99 per måned og inkluderer delte mapper og prioritert støtte. En familieplan koster $3.98 per måned for opptil 5 medlemmer.

6. keeper

Best For: Bedriftsbruk

Egenskaper:

  • Ubegrenset lagring av passord
  • Ubegrenset enheter og synkronisering
  • Privat hvelv for hver bruker
  • 24 / 7 kundestøtte

Støttede plattformer: Windows, macOS, Opera, Chrome, Edge, Safari, Android, iOS

2FA: Ja

Pris: $ 2.92 per måned

Keeper fungerer godt for bedrifter som trenger en passordhåndteringsløsning, samt for privatpersoner og familier.

Det er ingen gratis plan her. Den individuelle planen starter på $2.92 per måned og inkluderer ubegrenset lagring, enheter og synkronisering, samt mange andre funksjoner. Familieplanen koster $6.25 per måned og inkluderer 5 private hvelv, 10 GB sikker lagring og mappedeling.

Forretningsplaner koster $3.75 per bruker per måned, men team mellom 5 og 10 personer kan få det for $2 per bruker per måned. Bedriftsløsninger er ved tilbud. Hver plan inkluderer 2FA, aktivitetsrapportering, sikkerhetsrevisjon, delte mapper, retningslinjer og mye mer.

7. Avira

Best For: Sikkerhetskompetanse

Egenskaper:

  • Opprett og administrer sikre passord automatisk
  • Bruker kryptering av bankkvalitet
  • Touch & Face ID-tilgang på mobile enheter
  • Inkluderer online sikkerhetsskanning og passordstyrkeverktøy

Støttede plattformer: Firefox, Opera, Chrome, Android, iOS

2FA: Ja

Pris: Freemium, PRO koster $25.99 per år

Gratis prøveperiode: 14 dager

Avira er kjent for sin antivirusprogramvare og har vært et pålitelig navn i den elektroniske sikkerhetsindustrien i 35+ år.

Avira Password Manager inkluderer støtte for 2-faktor autentisering, tommel- og ansikts-ID-tilgang på mobiltelefoner, sømløs synkronisering på tvers av plattformer, strenge retningslinjer for personvern og kryptering av bankkvalitet av alle passordene dine.

De fleste av Aviras funksjoner er gratis. Men hvis du trenger passordanalyse, nettsidesjekker og nettbaserte kontosikkerhetskontrolltjenester, kan du få PRO-planen for $25.99 per år.

8. Passwarden

Best For: Robust og pålitelig sikkerhet

Egenskaper:

  • Solid og pålitelig plattform
  • Sikker lagring med tvangsmodus
  • Mange praktiske funksjoner

Støttede plattformer: Android, Windows, macOS, iOS, Edge, Web, Firefox, Chrome

2FA: Ja

Pris: Freemium, $19.99 per år

Gratis prøveperiode: 7 dager

Passwarden kombinerer en robust design med brukervennlighet for å tilby sikkerhet og bekvemmelighet i én pakke. Den har AES-256-datakryptering, passorddeling, tofaktorautentisering, VPN-støtte, støtte for flere plattformer og synkronisering på tvers av enheter.

Du kan enkelt generere sterke og unike passord på Passwarden som du også kan få tilgang til fra dine andre enheter. Og hvis du noen gang føler deg truet, daTvangsmodusvil hjelpe deg å skjule viktig informasjon fra undertrykkerne dine.

Passwarden er et freemium-tilbud med begrensede funksjoner i gratisversjonen, mens en premiumkonto koster $19.99 per år, eller du kan også få en livstidslisens for $99.

9. KeepPass

Best For: Åpen kildekode og lett

Egenskaper:

  • Gratis og åpen kildekode
  • Bruker de beste krypteringsalgoritmene
  • Den bærbare databasen kan bæres på en USB-pinne
  • Omfattende administrasjonsfunksjoner

Støttede plattformer: Windows, Android, macOS, iPad, web, Linux, iOS

2FA: Ja

Pris: Gratis

Gratis prøveperiode: Gratis

KeePass er en gratis og åpen kildekode prosjekt som lar brukerne tilpasse den slik de vil. Den er veldig sikker og lagrer all data i en lokal database, noe som også gjør det enkelt å bære rundt på for eksempel en USB-pinne.

Du kan like gjerne synkronisere mappen der du lagrer passordene dine til en skytjeneste som Google Drive eller Dropbox hvis du vil, eller bare holde alt offline.

KeePass har passordeksport, flere brukernøkler, passordgrupper, flerspråklig støtte, søk og sortering, databaseoverføring og mye mer funksjonalitet gjennom plugins.

KeePass er tilgjengelig for nesten alle enheter, selv om den ikke har det beste av brukergrensesnitt. Men hvis du er teknisk tilbøyelig og gjerne vil lage en tilpasset applikasjon, kan det være noe for deg.

10. Enpass

Best For: Frakoblet lagring

Egenskaper:

  • Frakoblet eller personlig datalagring
  • Inkluderer apper for alle plattformer
  • Ubegrensede passord, elementer, enheter og hvelv

Støttede plattformer: Windows, macOS, Linux, Android, iOS

2FA: Ja

Pris: Freemium, $1.99 per måned

I likhet med KeePass tar Enpass også en annen tilnærming enn andre passordbehandlere som kommer med dedikert skylagring, ved å la deg lagre passordene dine der du liker best – offline eller på spesifikke tjenester som iCloud, Google Drive, etc.

De fleste andre funksjoner forblir like. Fra passordstøtte til apper for Windows, macOS, Android og iOS, til ubegrensede passord, ubegrensede hvelv, ubegrensede enheter, 2FA-støtte og sikkerhetsvarsler for nettstedsbrudd.

Du kan bruke Enpass på skrivebordet ditt gratis eller kjøpe Enpass personlige livstidslisens med en engangsbetaling på $1. Den månedlige individuelle planen koster $99.99 per måned, mens en familieplan med opptil 1.99 medlemmer også er tilgjengelig for $6 per måned.

Ofte Stilte Spørsmål

Her er vanlige spørsmål om passordbehandlere og deres svar.

Spørsmål: Er passordbehandlere trygge?

A: Ja, passordbehandlere er generelt trygge fordi de bruker kryptering for å beskytte passordhvelvet ditt, som kun er tilgjengelig ved å bruke et hovedpassord.

Spørsmål: Kan passordbehandlere hackes?

A: Selv om passordbehandlere generelt er sikre, er de ikke immune mot sårbarheter og angrep. I virkeligheten kan hvert system bli hacket hvis angriperen er motivert nok. Så det er opp til deg å hjelpe til med å beskytte systemet ditt ved å bruke en anerkjent passordbehandler og følge andre sikkerhetsprotokoller.

Spørsmål: Må jeg fortsatt huske passordene mine hvis jeg bruker en passordbehandling?

A: Nei, du trenger ikke å huske alle passordene dine for individuelle nettsteder eller applikasjoner. Du må imidlertid fortsatt huske et hovedpassord som gir deg tilgang til passordhvelvet.

Spørsmål: Kan passordbehandlere håndtere multifaktorautentisering?

A: Ja, mange passordbehandlere tilbyr støtte for multifaktorautentisering (MFA).

Spørsmål: Hvor ofte bør jeg endre passordene mine?

A: Det anbefales å endre passordene dine senest hver sjette måned eller umiddelbart hvis du oppdager et sikkerhetsbrudd.

Spørsmål: Er noen passordbehandlere virkelig gratis?

A: Ja, passordbehandlere liker KeePass og Bitwarden er egentlig gratis, men premiumversjonene tilbyr vanligvis mer brukervennlige funksjoner.

konklusjonen

Vi har nådd slu*tten av denne listen over beste passordbehandlere, og du har sett de beste tilbudene på markedet, fra gratis til premium, åpen kildekode og bedriftsløsninger.

Hvor du går herfra er opp til deg, fordi vi alle er forskjellige og det er din brukssituasjon som avgjør hvilken løsning som er best for deg.

10 beste passordbehandlere i 2024 (gratis og betalt) - TargetTrend (2024)

References

Top Articles
7 Reasons Olives Are Good for You
Why You Should Eat Olives Every Day: A Doctor Explains
The Tribes and Castes of the Central Provinces of India, Volume 3
Splunk Stats Count By Hour
Mychart Mercy Lutherville
Fort Carson Cif Phone Number
Exam With A Social Studies Section Crossword
Eric Rohan Justin Obituary
No Hard Feelings Showtimes Near Metropolitan Fiesta 5 Theatre
Wfin Local News
Oxford House Peoria Il
Amelia Bissoon Wedding
Hartford Healthcare Employee Tools
Slushy Beer Strain
What Happened To Maxwell Laughlin
Becu Turbotax Discount Code
Available Training - Acadis® Portal
Jesus Calling Oct 27
Connect U Of M Dearborn
Second Chance Maryland Lottery
Powerball winning numbers for Saturday, Sept. 14. Check tickets for $152 million drawing
Florida History: Jacksonville's role in the silent film industry
Testberichte zu E-Bikes & Fahrrädern von PROPHETE.
Cvs El Salido
Azur Lane High Efficiency Combat Logistics Plan
The 15 Best Sites to Watch Movies for Free (Legally!)
Meta Carevr
Paris Immobilier - craigslist
R Baldurs Gate 3
*!Good Night (2024) 𝙵ull𝙼ovie Downl𝚘ad Fr𝚎e 1080𝚙, 720𝚙, 480𝚙 H𝙳 HI𝙽DI Dub𝚋ed Fil𝙼yz𝚒lla Isaidub
Donald Trump Assassination Gold Coin JD Vance USA Flag President FIGHT CIA FBI • $11.73
Boneyard Barbers
Moonrise Time Tonight Near Me
Craigslist Gigs Norfolk
Gasbuddy Lenoir Nc
Foolproof Module 6 Test Answers
The Bold And The Beautiful Recaps Soap Central
Tugboat Information
What Does Code 898 Mean On Irs Transcript
Henry Ford’s Greatest Achievements and Inventions - World History Edu
Sour OG is a chill recreational strain -- just have healthy snacks nearby (cannabis review)
Quick Base Dcps
Strange World Showtimes Near Century Stadium 25 And Xd
Ehc Workspace Login
Suntory Yamazaki 18 Jahre | Whisky.de » Zum Online-Shop
Argus Leader Obits Today
60 Days From August 16
2000 Ford F-150 for sale - Scottsdale, AZ - craigslist
Tìm x , y , z :a, \(\frac{x+z+1}{x}=\frac{z+x+2}{y}=\frac{x+y-3}{z}=\)\(\frac{1}{x+y+z}\)b, 10x = 6y và \(2x^2\)\(-\) \(...
Rise Meadville Reviews
Pauline Frommer's Paris 2007 (Pauline Frommer Guides) - SILO.PUB
Latest Posts
Article information

Author: Ms. Lucile Johns

Last Updated:

Views: 5984

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ms. Lucile Johns

Birthday: 1999-11-16

Address: Suite 237 56046 Walsh Coves, West Enid, VT 46557

Phone: +59115435987187

Job: Education Supervisor

Hobby: Genealogy, Stone skipping, Skydiving, Nordic skating, Couponing, Coloring, Gardening

Introduction: My name is Ms. Lucile Johns, I am a successful, friendly, friendly, homely, adventurous, handsome, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.